19:45 — 21:30

Een hap uit het menu van de Tweede Wereldoorlog

Locatie

Schepersweg 6e, 3621JK Breukelen
website, facebook

Op de kaart

Culinair historica Manon Henzen zal je deze avond vertellen over wat er tijdens de Tweede Wereldoorlog op het menu stond en hoe creatief mensen in de keuken waren. Blader door kookboeken uit die tijd, ontdek hoe mensen omgingen met voedseltekorten én proef hapjes die zijn gemaakt op basis van recepten uit de Tweede Wereldoorlog.

Goed om te weten

  • Deelname aan deze avond kost 2,50 euro. Je kunt je aanmelden via onze website.

Praktische informatie

Datum: 27 - okt 2022
Tijdstip: 19:45 — 21:30
Locatie: Schepersweg 6e, 3621JK Breukelen
Kosten: 2,50
Tickets: https://www.rhcvechtenvenen.nl/activiteiten/activiteitenkalender
Contact: Suzanne Lekkerkerker, info@rhcvechtenvenen.nl of via 0346-259425

De leukste geschiedenistips

De mooiste artikelen, winacties, uittips en meer over geschiedenis in je mailbox ontvangen?